Dins de l’assignatura d’Aprenentatge-Servei, un grup d’alumnes de la Llicenciatura en Empresarials d’Esade han escollit la Ladd com a entitat.

L’objectiu plantejat va ser ajudar-nos a donar a conèixer la Ladd com a referent en la lluita de drets de les persones amb discapacitat intel·lectual i del desenvolupament a Catalunya.

Juntament amb altres grups i entitats, la setmana del 20 de novembre la Ladd va estar present al Campus d’Esade St. Cugat amb tot d’accions dirigides a comunicar qui som. El treball del grup ens ajudarà tanmateix a crear altres accions de més abast dirigides a conectar i explicar-nos entre les famílies i entitats. De fet, la campanya gràfica creada pels alumnes va ser usada ja en una acció de sensibilització feta a xarxes socials el dia 3 de desembre, dia internacional de les persones amb discapacitat.

Agraïm la involucració d’aquests joves que algun dia, des de  l´entorn empresarial, podran ajudar amb la seva empatia i sensibilitat a la inclusió i normalització del nostre col·lectiu. I a ESADE la oportunitat de crear projectes amb objectiu social entre els seus alumnes.