Amb motiu del 5 de maig, dia de la mare, vam llançar un vídeo per a denunciar col·lectivament la sobrecàrrega de tasques que afrontem les mares davant la manca estructural de recursos per garantir els drets dels nostres fills i filles.

“Soc mare d’una persona amb discapacitat intel·lectual i també activista, logopeda, fisioterapeuta, gestora d’ajuts, suport a la llar…”. Dotze mares de persones amb discapacitat intel·lectual, de diferents entitats i plataformes, hem fet possible el vídeo  amb motiu del dia de la mare, per sensibilitzar sobre els rols que ens toca fer al llarg de les diferents etapes vitals dels nostres fills i filles. Tasques que ens toca assumir pel fet que no ho fa l’administració.

El vols veure? 👉🏽 VÍDEO

Dia de la mare LADD

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

El vídeo ha tingut molt ressò a les nostres xarxes socials i als mitjans de comunicació! 👏

 

La LADD a TV3